Persoonlijke coaching

Leiderschap, management en persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke coachingBehoefte om gehoord te worden, meer invloed aan te kunnen wenden, gemakkelijker te overtuigen, om te gaan met weerstand of een advies ook daadwerkelijk geaccepteerd te krijgen?

Hebt u het gevoel dat medewerkers of teams u veel energie kosten en dat het niet altijd lukt om mensen in de juiste richting te laten bewegen?

Dit zijn voorbeelden van de honderden vragen waarin ik coachees inmiddels heb mogen begeleiden.

Nieuwe inzichten leiden tot bewustwording van uw eigen overtuigingen en gedrag en de invloed die u hebt op uw persoonlijke situatie. Dit leidt tot alternatieve handelingsmogelijkheden. Met deze persoonlijke ontwikkeling komt u verder richting uw ambities en uw doel.

Werkwijze

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Vervolgens onderzoeken we wat er speelt en wat u wilt bereiken. Dit vertalen we vervolgens naar concrete opbrengsten. Zo is het vanaf de start voor ons beiden helder waar we naar toe werken.

Een gemiddeld traject bestrijkt 5 sessies van ca. 1,5 uur met steeds een tussenperiode van 3-4 weken met huiswerkopdrachten .

Maar iedereen is uniek, elke vraag is anders en de aanpak dus altijd op maat.

Ook wat de locatie betreft, overleggen we; liefst bij u op kantoor, op locatie bij mij of juist op een andere inspirerende plek? Contacten hoeven niet altijd persoonlijk te zijn, ook telefonische ondersteuning of een online traject via Skype of Teams is mogelijk.

Bel (06-10534250) of mail gerust  voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin ik uw vragen kan beantwoorden en mijn werkwijze kan toelichten.

“Wanneer we een situatie niet langer kunnen veranderen, worden we uitgedaagd om onszelf te veranderen.” 

Viktor Frankl