Jubileumaanbod 15 jaar GROEIkwadraat

Hoe het begon

De wereld waarin we samen werken een heel klein beetje mooier maken. Dat was mijn drijfveer om 15 jaar geleden met GROEIkwadraat te starten.

De ontwikkeling van inzichten en vaardigheden in leiderschap, communicatie en samenwerking zodat we elkaar beter begrijpen, de ander ruimte gunnen, kwaliteiten laten bloeien. Kortom: met meer passie en plezier samen werken. Met als resultaat de groei van mensen en organisaties. Nu, 15 jaar later, is dat in de kern nog steeds waar het voor mij om draait.

Na al die jaren van mooie opdrachten en enorm veel werkplezier wil ik dit graag samen vieren. En hoe kan dat beter dan met het delen van elkaars kennis en expertise. Daarom nodig ik je uit voor een  unieke online Teams – workshop:

Waarnemen en oordelen voor leidinggevenden

op 24 juni van 10.00 – 12.30 uur

voor een speciale jubileumprijs van 50 Euro (excl. BTW).  Behalve een inspirerende workshop ontvang je ook nog een passend kadootje als dank.

Er is ruimte voor 10 deelnemers.

Snel tot oordelen en besluiten komen; kracht of zwakte?

Tegenwoordig zou je denken dat het eerste geldt; we vormen snel een mening en verspreiden dit, bijvoorbeeld via sociale media. Het gevolg is dat nuance nog wel eens ontbreekt waardoor een stuk verharding van de communicatie en polarisatie optreedt en we de verbinding met de ander missen.

De oude Grieken dachten er anders over. Zij hadden het over épocher, het opschorten van je oordeel. Ook Einstein ging er van uit dat je bij het vinden van een speld in een hooiberg beter nog even verder kunt zoeken.

Maar hoe zit het met jou in je rol als leidinggevende? Ben jij in staat je oordeel op te schorten, eerst verder te onderzoeken en daarmee ruimte te creëren voor afwijkende standpunten en innovatieve ideeën? Hoe is jouw mindset en hoe wendbaar is die? Wat is jouw waarheid? Kun jij in verbinding blijven met je medewerkers bij het nemen van besluiten?

Dit is in de kern waar het in deze workshop om draait.

Wat je kunt verwachten

Een interactieve ochtend waarbij je je eigen oordelend vermogen verkent. Dit soort processen verloopt voor een belangrijk deel onbewust. Daarom daag ik je uit om jezelf en anderen kritisch te bevragen. Met behulp van theorie en prikkelende oefeningen zullen we aan de slag gaan met je mentale houding en je onderzoekend vermogen naar alternatieve waarheden. Tevens staan we stil bij luisterniveaus en het socratisch vragen stellen. En dit alles samen met andere leidinggevenden in een feestelijke setting.

Meedoen?

Nieuwsgierig geworden? Wil je meedoen? Meld je vóór 5 juni a.s. aan via deze link. Aansluitend ontvang je een bevestiging van aanmelding. Na betaling volgt de deelnamelink.

En reserveer 24 juni dus alvast in je agenda.

Ik kijk er naar uit!

Feestelijke groeten, Hanneke

 

*bron plaatje feestversiering: https://www.outletstorexl.nl/c-4780867/versiering-decoratie/

*bron plaatje hooiberg: https://www.nrc.nl/nieuws/2011/06/04/hooiberg-12018991-a620644

Meer berichten